اخبار داغ

پروانه احداث ۲۰۰ مگاوات نیروگاه مولد کوچک در تهران صادر شد

به‌گزارش BPN ، سیدعلی بربند در حاشیه برگزاری پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق ایران در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار داشت: این نیروگاه‌ها در مناطق کهریزک، شمس آباد، ورامین و ملارد احداث خواهد شد.

وی با بیان اینکه تولید انرژی پاک در اولویت برنامه‌های شرکت توزیع نیروی برق استان تهران قرار دارد، ادامه داد: در سال گذشته ۲۸ مگاوات انرژی برق از طریق نیروگاه‌های خورشیدی، تولید پراکنده، گازی کوچک و نیروگاه‌های زباله‌سوز تولید شده است.

بربند افزود: شرکت توزیع برق استان تهران در جهت حمایت از توسعه نیروگاه‌های خورشیدی قرارداد تضمین خرید برق را برای ۲۰ سال با سرمایه‌گذاران منعقد خواهد کرد و در صورتی که سرمایه‌گذاران بتوانند در تولید ۱۸ ماه نیروگاه موردنظر را راه‌اندازی کنند، طبق مبلغ مصوب قرارداد، برق تولید شده از آنها خریداری خواهد شد و در غیر این صورت با رقم پایین‌تری خریداری می‌شود.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه حضور یک سرمایه‌گذار خارجی در موفقیت آنها باعث حضور سایر سرمایه‌گذاران خواهد شد؛ تمامی دست اندرکاران می‌بایست نیازهای سرمایه‌گذاران را در این زمینه برطرف کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران گفت: خوشبختانه در زمینه احداث نیروگاه‌های مولد کوچک نیز تعداد زیادی پروانه صادر شده که در حدود ۲۰۰ مگاوات است و در تلاش هستیم با هماهنگی با نهادهای ذی‌ربط تسهیلات نصب برای آنها در اولویت قرار بگیرد.

 

دسته : انرژی خورشیدی تعداد بازدید : 4816 بازدید تاریخ انتشار: 2015/11/08 نویسنده : مدیریت سایت دیدگاه ها : 0
مطالب پیشنهادی

مجتمع شرکتهای بین المللی بادران پارس نیرو به عنوان موسس مجتمع صنایع مادر خاوران که مشتمل بر ۸ شرکت تخصصی و دفاتر بین الملل خود در کشور های هلند، آلمان، ایتالیا، ایالات متحد آمریکا، چین و کانادا می باشد از ظرفیت های مختلف خود در جهت احداث، تهیه و تجهیز انواع نیروگاه های مولد برقی در مقیاسهای کوچک و متوسط از ظرفیت های ۵ کیلو وات تا ۱۰۰۰ کیلو وات جهت ساختمان های اداری و مسکونی، هتل -ها، بیمارستا نها، اماکن متبرکه، تفریحی، ورزشی و آموزشی و همچنین انجام مطالعات امکان سنجی احداث نیروگاه و مزارع بادی با مقیاس های ۲ مگا وات تا ۲۰۰۰ مگا وات جهت تامین برق صنعتی کارخانجات و پروژه های نیروگاهی ، صنایع برودتی، عمران و ساختمان، تجهیزات پیش ساخته ساختمان، برنامه نویسی نرم افزاری در تکنولوژی رباتیک و نفت، گاز و پتروشیمی استفاده نموده که در این زمینه آمادگی خود را جهت ارائه این خدمات اعلام می دارد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات ویژه
آخرین اخبار شرکت
آخرین نظرات بازدیدکنندگان